Kisateam

Julia Haikonen
Tomas Jukkara
Noora Nisula

Kisateam II Kilpaileminen pääsääntöisesti aluekilpailuissa, siirtyminen kohti kansallista tasoa

Alisa Haaja
Elvi Kaakinen
Nelli Karhu
Roosa Kiilavuo
Vilhelmiina Leonen
Elli Lonka
Jasmin Pakkala
Vilma Pirttiniemi
Anniina Poikela
Laura Tapola
Lotta Vuorinen

Kisateam III Kilpaileminen pääsääntöisesti seurakilpailuissa, siirtyminen kohti aluetasoa

Oona Arola
Anna-Maija Aronen
Janette Heikkilä
Iiris Jalo
Katriina Kaakinen
Aava Kaurala
Helmi Kiviranta
Outi Knutti
Sara Koivikko
Katri Martikainen
Erin Palviainen
Terhi Ruokonen-Jalo
Jan Saartia
Loviisa Tanska
Laila Tiainen

Kisateamiin kuuluvat juniori- ja poniratsastajat kokoontuvat E.S.Riding Clubin maneesin kahviossa kerran kuukaudessa. Tilaisuudet ovat avoimia myös muille Kisateamin jäsenille. Yhteisissä kokoontumisissa käydään läpi kilpailemiseen liittyviä asioita, kuten sääntöjä, hevosen kuljettamista yms. Kisateamiin osallistuminen on maksutonta.

Kilpailemisen voi aloittaa helposti harjoituskisoissa, kuten esim. ESRC Cup-kisasarjassa. Pääset kilpailemaan koulu- ja esteratsastuksessa. Saavutusten ja kehityksen myötä on mahdollista liittyä Kisateamiin.

Mikäli kuulut seuraamme ja olet kiinnostunut Kisateamiin liittymisestä, ota yhteyttä!
Stina Jukkara 050 323 86 96